دسته‌بندی نشده

نکات کوچک اما پر معنی در فوتسال – بخش پنجم

در این مبحث به بررسی موضوع آماده سازی تکنیکی بازیکنان،نکات مربیگری در سیستم 1-2-1 و فيزيولوژي سرد كردن بدن خواهیم پرداخت

در سری جدید مطالب فوتسال کمپ ، در هر بخش به بررسی 3 نکته در فوتسال خواهیم پرداخت.در این سری مبحث نکاتی کوچک اما ضروری مطرح می شود که افراد مورد خطاب هر بحث با رعایت آن به بهترین جایگاه خود خواهند رسید.

لازم به ذکر است که این سری مطالب در ادامه هم نیستند.

الف)آماده سازی تکنیکی بازیکنان

برای بازیکنی که در حال آموزش و انجام تمرینات تکنیکی است داشتن ضرب آهنگ و ایجاد هماهنگی در حرکات،تعیین کننده است.
ضرب آهنگ و هماهنگی،یک حرکت عضلانی است که در اثر فعالیت فکر صورت میگیرد.
این حرکات بین سنین 10تا14سال(سن بلوغ)به حد کمال و رشد خود می رسند،در حالی که مهارت های اجرایی و عملیاتی در سنین14تا18سال به رشد و شکوفایی می رسند مثل سرعت،حرکات انفجاری و استقامت.
حرکاتی که تاثیرپذیر از فعالیت فکر هستند،قبل از اجرا باید در ذهن ایجاد شده باشند.این حرکات با فعالیتی نا معلوم و نامشخص در ارتباط هستند.
مربیانی که تمرینات خود را بر پایه فعالیت های حرکتی معلوم و قابل مشاهده قرار میدهند نباید انتظار رشد و پیشرفت زیادی را داشته باشند.ایجاد فعالیت های ذهنی که در پس زمینه هر فعالیتی نهفته است،برای کارآمد شدن،نیاز به ایجاد انگیزه در دوران کودکی و سطوح پایین فوتسال در نزد کودکان و به ویژه در مراحل پیش از تمرین و سطوح قبل از بهبود در دوران آموزشی دارند.
پیشرفت و توسعه مهارتهای تکنیک فردی در دنیای فوتسال امروز به دست نمی‌آید مگر اینکه یک بازیکن،نخست مهارتهای هماهنگی را کسب کرده باشد.

آمادگی فیزیولوژیکی در فوتسال
نکات کوچک اما پر معنی در فوتسال – بخش پنجم
ب)نکات مربیگری در سیستم 1-2-1

1.آگاهی محیطی
2.دویدن قطری
3.رعایت اصول چرخش
4.به کار بردن علائم خاص توسط بازیکنان برای شروع تاکتیک
5.اهمیت اولین ضربه(شروع)
6.داشتن مهارت در پاس دادن
7.توانایی در زدن شوت نوک پا
8.وظایف آخرین بازیکن(مدافع)
9.توانایی تغییر سیستم از 1_2_1به4_0

نکات استفاده از سیستم 1-2-1 در فوتسال
نکات کوچک اما پر معنی در فوتسال – بخش پنجم
پ)فيزيولوژي سرد كردن بدن

پس از تمرينات متناوب چه به مدت طولاني يا كوتاه سرد كردن بدن بايد صورت بگيرد.
سرد كردن بدن در جلسه بعدي تمرين بسيار بسيار موثر است. كساني كه پس از يك جلسه تمرين يك دفعه تمرين را قطع مي كنند در واقع با افت ناگهاني ضربان قلب مواجه مي گردند و باعث مي شوند كه اسيدلاكتيك كه بر اثر فشار تمرين حاصل شده است و در بدن باقي بماند. اسيدلاكتيك باعث گرفتگي حاد و يا تاخيري شده است يعني اينكه اسيد موجود در خون كه بايستي به كبد برده شود تا در آنجا شكسته شده و تبديل به كليكوژن شود كه يا به صورت چربي در آيديا در مصرف عضله ديگري قرار گيرد انجام نشده و در عضله به صورت توده اي از اسيد درآيد و از كارايي عضلاني بكاهد ولي اگر با استراحت فعال انجام پذيرد اين گونه نخواهد شد و خون اسيدلاكتيك را به كبد برده و در آنجا آن را تجزيه خواهد نمود .
بهترين راه برگشت به حالت اوليه استراحت به صورت فعال خواهد بود به اين ترتيب كه فرد به جاي اينكه يك دفعه پس از تمرين بايستد با راه رفتن و انجام حركات كششي و ورزشهاي سبك ضربان قلب را كند كرده و سپس تمرين را قطع مي كند .

اهمیت سرد کردن در فوتسال
نکات کوچک اما پر معنی در فوتسال – بخش پنجم
تگها

مقالات مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker